Compliance & Horizontaal Toezicht

Kunt u als zorgaanbieder niet met zekerheid zeggen dat alle zorg die u levert ook wordt omgezet in betalingen aan uw organisatie? En wilt u weten of met een aantal organisatorische wijzigingen de zorgactiviteiten wel worden vergoed door de financiers?

Zorg&Control biedt ondersteuning aan zorgaanbieders door te zorgen voor duidelijkheid en overzicht in de zorgverkoop. Hierdoor krijgt u inzicht in de onderhandelingsruimte en de zorgverkoopkeuzes die voor uw organisatie het beste zijn.

Het is zinvol om de zorgverkoop goed voorbereid te hebben. Zo zorgt u dat tijdens de onderhandelingen met de financiers (waaronder de zorgverzekeraars, gemeenten, zorgkantoren e.a.) de onderhandelingsruimte optimaal benut kan worden.
Het is uitermate belangrijk welke strategische en praktische organisatiedoelen uw organisatie heeft. Denk aan: kostprijzen, personele bezetting, financiële planning, zorglocaties, communicatiedoelen.
Zo kunnen we bepalen welke opties en verkoopstrategieën gekozen kunnen worden. In de onderhandelingen met de financier is het van essentieel belang om duidelijk te hebben wat de organisatie wil.