Training medewerkers

Zijn uw hulpverleners op de hoogte van de laatste regelgeving op het gebied van de zorg die u levert? Houden ze rekening met de geldende regelgeving bij alle zorgtrajecten? Kortom: weten de hulpverleners precies aan welke (bedrijfsmatige) eisen de zorg aan hun cliënten moet voldoen?

Een zorgorganisatie is bedoeld om goede verantwoorde zorg te leveren aan haar cliënten. De behandelaar moet echter ook rekening houden met de financiering van de geleverde zorg. Niet alleen de behandelaren, maar ook de financiers hebben een steeds meer bepalende invloed op de inhoud van de behandelingen. Ze zitten steeds meer op de stoel van de professional. Daarom is moeten professionals op de hoogte zijn van de eisen van financiers en wet- en regelgeving. De hulpverleners moeten gedurende de zorgtrajecten weten of ze aan de bedrijfsmatige eisen van de behandeling voldoen.

Zorg&Control is in staat om medewerkers mee te nemen in zorgtrajecten, en inzichtelijk te maken hoe ze zorg kunnen leveren en die de organisatie in controle houdt. We kunnen dit tijdelijk doen, maar we kunnen ook permanente feedback inzetten.